portfolio's
van
hmc'ers

1e leerjaar

“in het eerste leerjaar ben je eigenlijk alleen bezig om alles klaar te zetten en te leren werken metWordpress”

                   Laurens Sweeck

2e leerjaar

“met alle stages en echte projecten begon nu mijn portfolio echt vorm te nemen. vooral de fotografielessen vond ik tof”

Denise Betsema

3e leerjaar

“ik ben heel trots op mijn reproductie. In mijn portfolio zie je alle stappen die ik heb gezet. van idee tot fotostudio”

Wout van der Poel

4e leerjaar

“Ik wil mijn eigen zaak beginnen en ik heb de lessen gebruikt om mijn portfolio om te zetten in een commerciele website die klanten trekt”

Toon Aarts

Alhoewel ikzelf nog niet heb besloten hoe ik verder wil met Disby.nl is het wel duidelijk gemaakt dat het in de toekomst handig is om een eigen website te hebben.
Niet alleen als je als ZZP’er aan de slag gaat om klanten te laten weten dat je bestaat, maar ook nu je nog aan het studeren bent. Het is bijvoorbeeld erg handig als een (stage) bedrijf om meer informatie vraagt tijdens een sollicitatie je het desbetreffende bedrijf kan verwijzen naar een portfolio website in plaats van het doorsturen van meerdere documenten.

Bjorn Huijskens

Ik ben Bjorn Huijskens een student, tweeling, werknemer, gamer en tabletop war-game enthousiast en 21 jaar jong. Momenteel wonend in Maarssen met mijn vader, moeder en broer. Met mijn praktische instelling en gezonde dosis nieuwsgierigheid gaat er voor zorgen dat ik een volwaardig meubelmaker word na de opleiding van het HMC.

niels knol

Mijn portfolio bevat alle schoolopdrachten, thuisopdrachten, stagesverslagen, stageopdrachten, informatie over mijzelf, contactformulier. Alles om als CV te gebruiken als ik ga solliciteren eigenlijk.

Mijn portfolio heeft me flink geholpen met het zoeken van stages maar ook al voor potentiële klanten. Mensen die ik spreek verwijs ik altijd door naar mijn website om te zien wat mijn werk inhoud.

Kelvin Deijlen

Tijdens het vak media leer ik hoe ik een website moet maken. In mijn portfolio zijn al mijn gemaakte school en thuisprojecten te vinden. Ook mijn werkzaamheden van mijn stages staan op mijn website. Ik vind het belangrijk een volledig gevuld protfolio te hebben. Ook om op terug te kijken, maar vooral omdat ik graag wil laten zien wat ik doe.


" Het is belangrijk om een goed portfolio te hebben om te laten zien wat je allemaal gedaan hebt en wat je allemaal kunt, voor een latere stage of bedrijf waar je wilt werken. "

Secretary General, United Nations

In het vak media leer je om een website te maken om te laten zien wat wij allemaal maken tijdens onze opleiding en waar we stage lopen en wat we daar gedaan hebben. In mijn portfolio staat onder anderen mijn projecten die ik gemaakt heb op school en de stages die ik gelopen heb en mijn eigen projecten die ik gemaakt heb. Ik ben het meest trots op de pagina’s met mijn projecten die ik op school heb gemaakt, zoals mijn kastje met lade deur en de stoel. Het is belangrijk om een goed portfolio te hebben om te laten zien wat je allemaal gedaan hebt en wat je allemaal kunt, voor een latere stage of bedrijf waar je wilt werken.

Niels Baars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

TIMMERWERKEN

Buitenkast Dak renovatie Achterdeur Eiken Vloer Ramen vervangen Schuur

LEERBEWERKING

Horloge Armbandjes Gereedschapsriem Dwalin project Stuur bekleden Romeins Armstuk

 

MEUBELS

Kast met metalen poten Scandinavische Stoel Hangstoel Lounge set Kruk Portugal

Op deze opleiding krijg ik in het derde jaar scholing om een eigen onderneming op te zetten.

tim lutjeboer

Tweede jaars student Tim Lutjeboer wil leren en ondernemen combineren. Hij gaat lekker vindt ie zelf

student

Het leuke aan deze opleiding vind ik dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en hiervoor wordt ook de ruimte gegeven op mijn school. Ook vind ik het leuk dat ik veel verbindingen eerst met de hand leer te maken, om het gevoel voor het hout te krijgen en daarna pas machinaal de verbindingen te gaan maken.

ondernemer

Op deze opleiding krijg ik in het derde jaar scholing om een eigen onderneming op te zetten. Deze heb ik al opgericht namelijk Tim Lutjeboer Design. Ik maak vooral producten met de laser-snijder, hiermee maak ik ook de BiosensorBox en chique naamplaatjes voor op congressen of symposiums.

4e jaars student Rosa Kosto

jongste ontwerper ooit in het stedelijk

wedstrijd

Uit 25 deelnemers won studente Rosa Kosto; kinderen kunnen er straks niet alleen zitten op de krukjes van De Crux, maar ook spelen met de onderdelen en zo zelf iets nieuws samenstellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stop climate change

Crisis

97% of climate experts agree.

We humans are causing climate crisis.

Secretary General, United Nations

nngfj fgnjghbgjgfbgf

niels baars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

nathan-mcbride-mokWXKenVoY-unsplash-1.jpg

The Experts

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium rem aperiam, eaque ipsa.

The Fight

Ves 90% id Intrepido ditiones testes ad odio, facer cubiculo ante nunc id cum hac magni p iactura in est vero unanimi.

The Solutions

Rem et publicissime quod mirum typi facer eaque tui authentica accusantium eum regibus, magna quis.